Skip to main content

Νάγκετς – Έτοιμοι να προσφέρουν superman συμβόλαιο ύψους 254 εκ δολαρίων στον Γιόκιτς

Η σεζόν για τους Νάγκετς ολοκληρώθηκε, μετά τον αποκλεισμό με 4-1 από τους Γουόριορς και πλέον το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του Ντένβερ, επικεντρώνεται στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Σέρβος σέντερ ήταν για ακόμα μία σεζόν ο κορυφαίος της ομάδας του,  με 27,1 πόντους, 13,8 ριμπάουντ, 7,9 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 0,9 τάπες σε 34’’, με την διοίκηση του Ντένβερ να ετοιμάζεται να του προσφέρει supermax συμβόλαιο, το οποίο, φυσικά, θα… χρυσοπληρώσει, καθώς, αν ο Σέρβος υπογράψει το καλοκαίρι την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα πέντε χρόνια, θα εισπράξει το ποσό των 254 εκατομμυρίων δολαρίων,  το οποίο προβλέπεται βάσει συλλογικής σύμβασης.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Γιόκιτς, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να… δέσει το μέλλον του με τους Νάγκετς.

"Φυσικά και θα υπέγραφα. Αλλά δεν είναι κάτι για το οπίο αποφασίζω εγώ" τόνισε αρχικά ο Σέρβος, για να προσθέσει: "Νομίζω ότι αν πέσει αυτή η προσφορά στο τραπέζι θα την δεχθώ, επειδή μου αρέσει ο οργανισμός των Νάγκετς. Συμπαθώ τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ. Έχω καλές σχέσεις με όλους, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον φροντιστή".