Skip to main content

Μπέικερ: «Είμαστε ευλογημένοι που δουλεύουμε με τον Γιάννη»

Ο assistant coach των Μιλγουόκι Μπακς, Βιν Μπέικερ παρευρέθηκε στον πρώτο αγώνα των τελικών της Basket League, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι για τις προπονήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο χρησιμοποιούν τόσο το γήπεδο του ΣΕΦ, όσο και το γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Για τρίτο σερί καλοκαίρι, ο Βιν Μπέικερ ταξίδεψε στην Ελλάδα για να βρίσκεται στις προπονήσεις του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο επί Ελληνικού εδάφους, ενώ μαζί του είναι και επίσης ασίσταντ κόουτς των Μπακς, Τζος Οπενχάιμερ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βιν Μπέικερ:

Για τον λόγο της παρουσίας στην Αθήνα: "Αγαπώ την Ελλάδα, ήρθα για να δουλέψω με τον Γιάννη και τον Θανάση. Έχουν ήδη γυρίσει στις προπονήσεις. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι εδώ, αγαπάμε όλοι τη δουλειά".

Για τις προπονήσεις του Γιάννη στην Ελλάδα: "Χρησιμοποιούμε τόσο το ΣΕΦ όσο και το ΟΑΚΑ, είμαστε ευλογημένοι που δουλεύουμε μαζί του".

Για τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στα NBA Playoffs: "Είναι δύσκολο, δεν έχω ξαναδεί κάποιο παιχνίδι από τότε που χάσαμε. Αν ο Κρις ήταν υγιής, θα είχαμε τη δυνατότητα για το back to back. Του χρόνου θα επιστρέψουμε".

Για τους NBA Finals: "Η σειρά είναι σπουδαία. Κλίνω προς την πλευρά του Γκόλντεν Στέιτ".