Skip to main content

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μιλά για το πώς έζησε το Game 6 των τελικών του 2021 από το ξενοδοχείο (vid)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν μέλος της ομάδας των Μπακς που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΝΒΑ το 2021, όμως στάθηκε άτυχος στο Game 6, το οποίο παρακολούθησε από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

"Ναι φυσικά και έχω δει το Game 6, θα μπορούσα να κάνω ταινία για αυτές τις 12 ώρες. Είμαι σε ένα ξενοδοχείο, τρώω και έχω στα δεξιά μου το laptop. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα και ανατριχιάζω αμέσως γιατί βλέπω τον Γιάννη να παίζει. Και μου σηκώνεται η τρίχα γιατί αυτός ο τύπος το θέλει. Από την πρώτη φάση, πάει και κάνει μπλοκ, τρέχει από το κέντρο του γηπέδου και πάει και μπλοκάρει το σουτ",  ήταν τα λόγια του Θανάση στο podcast της Ζόρα Στίβενσον, για να προσθέσει:

"Στο ημίχρονο του λέω, αδερφέ, αυτό το τρόπαιο δεν φεύγει από αυτό το γα...νο κτίριο. Έβλεπα το παιχνίδι μέσω Internet, οπότε ήταν λίγο αργό, είχε καθυστέρηση. Και ξαφνικά όλοι τρελαίνονται και αρχίζουν να φωνάζουν, οπότε κοιτάω από το παράθυρο και όλοι έχουν τρελαθεί. Βλέπω ένα μήνυμα 'Θανάση συγχαρητήρια, είσαι πρωταθλητής του NBA'. Είναι απίστευτο. Αρχίζω να κλαίω σαν τρελός. Ήταν ένα συναρπαστικό συναίσθημα, συναρπαστικό. Ωστόσο, μην νομίζεις, θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι εκεί".

Ήσουν στην παρέλαση όμως: "Φυσικά, δεν θα το έχανα με τίποτα".