Skip to main content

Νοιάζονται για τους Ελληνες παίκτες, αλλά μόνο στην Α2

Η ΕΟΚ δεν είναι αυτή που κόπτεται για το μέλλον των Ελλήνων παικτών; Αυτή που αποφάσισε να μην παίζουν ξένοι στην Α2 για να έχουν μία θέση περισσότερη στα ρόστερ οι Έλληνες παίκτες;

Το ότι νοιάζεται  βέβαια μόνο για τους άνδρες παίκτες και όχι για τις γυναίκες παίκτριες φαίνεται από το ότι στην Α1 γυναικών οι 3 ξένες δεν άλλαξαν. Έμειναν εκεί κανονικά. Άλλωστε έχουμε... πήξει στις νέες αθλήτριες στην Α1 γυναικών. Λες και παίζει καμιά ομάδα Ευρώπη.

Δυστυχώς η υποκρισία δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα κάποιων που παίρνουν αποφάσεις στην Ομοσπονδία. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στην ουσία. Διότι αυτοί που σκέφτονται το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και των Ελλήνων παικτών, αποφάσισαν ότι "τα σωματεία που συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών δεν υποχρεώνονται να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα παίδων ή εφήβων και κορασίδων η νεανίδων. Και δεν θα υφίσταται επιβολή ποινής".

Αφού λοιπόν ανέβηκαν όσοι ανέβηκαν στις Εθνικές κατηγορίες, τώρα τρέχουν να τα μαζέψουν. Και δεν ενδιαφέρονται όπως φαίνεται καθόλου για τη νέα γενιά των Ελλήνων παικτών, παρά μόνο να λένε τα δικά τους και λίγες μέρες μετά να διαψεύδουν τον εαυτό τους.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος