Skip to main content

Μιχελάκος: «Κάναμε το όνειρο μας πραγματικότητα»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο Μιχάλης Μιχελάκος, μετά τον χαμένο τελικό του Final Four της Elite League, ενώ ο αρχηγός του Τρίτωνα, Μιχάλης Καμπερίδης, χαρακτήρισε συναρπαστική την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά:

Μιχάλης Μιχελάκος (προπονητής Τρίτωνα): «Πολλά συγχαρητήρια στο Μαρούσι, είναι πανάξια πρωταθλητές. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Καταφέραμε να φτάσουμε στο Final 4 και να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα στέλνοντας την ομάδα μας στην Α1. Ήμασταν άδειοι πνευματικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τα παιδιά θυμήθηκαν τι μπορούν να κάνουν καλά. Λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες μου που ήταν δίπλα μου, τους συνεργάτες μου, όλους όσο βοήθησαν για να έχουμε μια ομαλή σεζόν και με υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου που μου έφερε δύο πανέμορφα παιδιά στον κόσμο και τους γονείς μου».

Μιχάλης Καμπερίδης (αρχηγός Τρίτωνα): «Ήταν μια συναρπαστική σεζόν. Τα δώσαμε όλα, είμαι περήφανος για όλους στην ομάδα και ήταν δίπλα μας. Είμαι περήφανος και για την προσπάθεια που κάναμε στον τελικό. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Έχω πολλούς φίλους από την ομάδα του Αμαρουσίου και είμαι πολύ χαρούμενος και γι’ αυτούς. Πρωταγωνιστές στο τέλος ήταν οι διαιτητές και με λυπεί πολύ αυτό. Τα παιδιά του Αμαρουσίου το άξιζαν, αλλά με λυπούν οι αποφάσεις των διαιτητών στο τέλος».