Skip to main content

Χαρίλαος Τρικούπης: Κάτοικος Μεσολογγίου ο Ζαρκαδούλας (pic)

Μεταγραφών συνέχεια για τον Χαρίλαο Τρικούπη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Ζαρκαδούλα.

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Μεγαρίδα, ενώ πέρασε με επιτυχία και από την Καβάλα.

Αναλυτικά:

«Καλωσορίζουμε στη πόλη μας το καλαθοσφαιριστή Βασίλη Ζαρκαδούλα, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 2 Μαΐου του 2001, έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία της ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε τη σεζόν 2017-2018 το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β’Εθνική κατηγορία με τους Δούκα και Εθνικό, ενώ τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στην Elite League με τη φανέλα της Καβάλας και τέλος τη περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε με τη φανέλα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος. Επίσης ο 22χρονος αριστερόχειρας γκαρντ αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας 3χ3 κάτω των 23 ετών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βασίλης Ζαρκαδούλας δήλωσε τα εξής:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι'αυτό το νέο ξεκίνημα και έτοιμος να δώσω το καλύτερο που μπορώ με την καθοδήγηση πάντα του προπονητή και των συμπαικτών μου! Με γνώμονα τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στο πλάνο , όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».