Μίλων-Πανιώνιος Κοινή ανακοίνωση- Οι κυανέρυθροι θα παίζουν στο Κ.Γ. «Κροίσος Πέρσης»

Ο Μίλων και ο Πανιώνιος εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι οι  κυανέρυθροι θα παίζουν στο Κ.Γ. «Κροίσος Πέρσης», την νέα αγωνιστική σεζόν στην Elite League.

Αναλυτικά:

Κοινή Ανακοίνωση ΜΙΛΩΝΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Κατόπιν συμφωνίας που υπήρξε ανάμεσα στις διοικήσεις του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και του ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ το Κ.Γ. «Κροίσος Πέρσης» θα χρησιμοποιείται ως έδρα της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στο πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.
Η απόφαση λήφθηκε μετά από στενή συνεργασία των διοικήσεων των συλλόγων και αφού συνεκτιμήθηκαν τα εξής δεδομένα:
1.Η ανάγκη να αγωνίζεται η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σε γήπεδο μεγαλύτερης χωρητικότητας που να παρέχει κι ασφάλεια στον κόσμο. Τα στοιχεία αυτά δε μπορούσαν να εξασφαλιστούν στο Κ.Γ «Ανδρέας Βαρίκας» που είναι ένα προπονητήριο, είναι ο «κήπος» όπου ανθίζει το μέλλον του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Κι έτσι θα παραμείνει.
2.Η ακλόνητη επιθυμία να παραμείνει η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στη Νέα Σμύρνη, που είναι οι ρίζες της, η πόλη της, το σπίτι της, η ζωογόνος ανάσα της, μέχρι να αποπερατωθούν – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – οι εργασίες στο νέο σύγχρονο κλειστό στον Ιστορικό χώρο (Εθνικής Στέγης κι Αρτάκης). Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε και η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ «ΜΙΛΩΝ» έδειξε άμεσα την αλληλεγγύη της, καθώς επιθυμία όλων είναι η Αθλητική Νέα Σμύρνη να είναι ενωμένη και δυνατή.
3.Η θέληση των φίλων της ομάδας να παραμείνουμε στη Νέα Σμύρνη, να μη φύγουμε μακριά από την πόλη μας. Τα μέλη της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ ευχαριστούν τη Διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ «ΜΙΛΩΝ» για την εξυπηρέτηση και την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου. Δηλώνουν δε υπεύθυνα ότι θα το σεβαστούν αφού θα είναι το σπίτι τους (έστω και προσωρινά μέχρι να πάμε στο χώρο που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ).
Η φιλική προσέγγιση και το κλίμα της κοινής αντίληψης και της συνεργασίας που υπήρξε στη διάρκεια των συζητήσεων, διατρανώνει τις άριστες σχέσεις των δύο σωματείων της Νέας Σμύρνης.