Skip to main content

Elite League – Μάχες σε Μύκονο, Νέα Σμύρνη

Με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Elite League, με την διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής.

Δύσκολη έξοδο περιμένει τον Πανιώνιο, που δοκιμάζεται στην Μύκονο απέναντι στην τοπική ομάδα. Στόχος των Νεοσμυρνιωτών το «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα, που θα τους διατηρήσει μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα θα εκτοξεύσει το ηθικό τους στα ύψη, ενόψει της συμμετοχής τους στο Final 8 του κυπέλλου Ανδρών.

Ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Πανιωνίου, προκειμένου να τον πιάσει στην κορυφή, θέλει να εκμεταλλευτεί η Ελευθερούπολη, που αγωνίζεται και αυτή εκτός έδρας, κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Σπουδαίο παιχνίδι έχουμε στην Νέα Σμύρνη, με τον Μίλωνα να υποδέχεται τον Ηρακλή, ενώ στο Σχηματάρι, ο τοπικός Ερμής αντιμετωπίζει τον Έσπερο Λαμίας. Την δύναμη της έδρας της, προκειμένου να παραμείνει στα… υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, θέλει να εκμεταλλευτεί η Μεγαρίδα, που υποδέχεται το ουραγό Ψυχικό, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας συμπληρώνουν τα παιχνίδια Παπάγος – Αμύντας και Μεσολόγγι – Αίας Ευόσμου. Η 21η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την αναμέτρηση του Κοροίβου με την Δόξα Λευκάδας.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

16:00 Μύκονος-Πανιώνιος (Ζωντανά από Action 24)

16:30 Ερμής Σχηματαρίου-Έσπερος Λαμίας (Στιγμιότυπα από Action 24)

16:30 Μίλων-Ηρακλής (Στιγμιότυπα από Action 24)

17:00 Πανερυθραϊκός-Ελευθερούπολη

17:00 Μεγαρίδα-Ψυχικό

17:00 Παπάγου-Αμύντας

17:00 Χαρίλαος Τρικούπης-Αίας Ευόσμου

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

15:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-Δόξα Λευκάδας