Skip to main content

Ντέιβις: «Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία και πρέπει να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας»

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε στον… εμφύλιο της Νέας Σμύρνης απέναντι στον Μίλωνα, όμως οι «κυανέρυθροι», το απόγευμα της Κυριακής (19.5, 16:00), θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο στην Basket League, απέναντι στον Ηρακλή.

«Στον αγώνα με τον Μίλωνα είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όλοι έπαιζαν σκληρά και εμείς και ο αντίπαλος. Ξεκινήσαμε να παίζουμε με βάση το πλάνο μας, όμως στη συνέχεια κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε. Κάναμε κάποια λάθη», δήλωσε ο ΝτεΖόν Ντέιβις, για να προσθέσει:

«Πλέον τώρα έχουμε ακόμα μια ευκαιρία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε την Κυριακή. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε άμυνα. Πρέπει να “καθαρίσουμε” το μυαλό μας, να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται. Την Κυριακή πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε τη δουλειά μας. Να παίξουμε σκληρή άμυνα. Όλα εξαρτώνται από εμάς τους ίδιους. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι ένα ακόμα παιχνίδι για εμάς το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα συμβεί αν εφαρμόσουμε στο γήπεδο όλα όσα ξέρουμε και κάναμε μέσα στη χρονιά».