Skip to main content

Μύκονος: Ανέλαβε χρέη Team Manager ο Καλλινικίδης, επέστρεψε ως GM ο Τζήμας

Η ομάδα της Μυκόνου ανακοίνωσε την στελέχωση του τεχνικού staff της σε όλες τις θέσεις, με βοηθούς του κόουτς Ζιάγκου τους Παναγιώτη Χατζηελευθερίου και Κώστα Χαρτοματσίδη. Επ΄ισης, στο νησί των Κυκλάδων επέστρεψε ο Γιάννης Τζήμας, με τον άλλοτε προπονητή της ομάδας να αναλαμβάνει χρέη GM, ενώ στην οικογένεια της Μυκόνου προστέθηκε και ο Αβραάμ Καλλινικίδης, σε ρόλο Team Manager. 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου:

«Ο ΑΟ Μυκονου BC στελεχώνεται σε όλα τα επιπεδα εν´όψει και της φετινής-σπουδαίας όπως αναμένεται- Elite League 2024/25 και ανακοινώνει σήμερα μέρος του προπονητικού και τεχνικού επιτελείου που θα πλαισιώσουν τον κοουτς Ζιάγκο και ολόκληρη την ομάδα.

——

Βοηθός Προπονητή: Παναγιώτης Χατζηελευθερίου

Στο πλευρό του κοουτς Ζιάγκου ξανά(στην ΑΕΚ) με εμπειρία απο όλες τις κατηγορίες με Νήαρ Ηστ,Ηλιούπολη,Αθηναϊκό ,Κρόνο Αγ.Δημητρίου ,Αργοναύτη Ραφηνας

——

Βοηθός Προπονητή: Κώστας Χαρτοματσίδης

Μετά απο 7 χρόνια ως Head Coach της ΑΕ Πεντέλης σε Β´και Γ´ Εθνικη και πέρσι της U18 του Πανερυθραικού (Α1 ΕΣΚΑ , Rising Stars )

——-

Φύσιο:Περικλής Τζίνας

Για τρίτη αγωνιστική χρονιά -απο το 2022- όταν και ήρθε μετα την πολυετή του παρουσία στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου και είχε συνεργαστεί επίσης με τον κόουτς.

———

Φροντιστής:Βαγγέλης Αργύρης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο “αρχηγός” της ομάδας.

———

Team manager:Αβραάμ (Άκης) Καλλινικιδης

Ο εμβληματικός παίκτης -και χαρακτήρας- που φετος τον γνωρισε και το νησί μας, οντας αθλητής της εξαιρετικής ομάδας της ΝΕΜ , δέχτηκε την πρόταση μας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

——-

General Manager: Γιάννης Τζήμας

Περισσεύουν οι συστάσεις. Επιστροφή σε οργανωτικό ρόλο στην ομάδα που έχει προσφέρει και γνωρίζει σε κάθε επίπεδο.

———-

Ηδη όλοι τους δουλεύουν απρόσκοπτα, με αρχικό στόχο την 19η Αυγούστου όποτε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της αγαπημένης μας ομάδας στην Αθήνα αρχικά,πριν μεταβή στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

———

Προχωράμε».