Skip to main content

Νήαρ Ηστ: Στην Καισαριανή Βασιλαντωνάκης, Τρύφωνας, ανανέωσε ο Δέλγας

Ο σχεδιασμός της Νήαρ Ηστ ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, με την ομάδα της Καισαριανής να προχωρά σε… τριπλό κτύπημα!

Συγκεκριμένα, η Νήαρ Ηστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λυκούργου Βασιλαντωνάκη και του Δημήτρη Τρύφωνα, ενώ ανανέωσε και με τον Νίκο Δέλγα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νήαρ Ηστ τους αθλητές Λυκούργο Βασιλαντωνάκη (2.03, 2006) και Δημήτρη Τρύφωνα (1.92, 2005).

Ο 18χρονος σέντερ Λυκούργος Βασιλαντωνάκης έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην ομάδα εφήβων του Παναθηναϊκού, στην οποία είχε ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του συγκεκριμένου τμήματος τα τελευταία χρόνια, εντάσσεται στην ομάδα μας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Elite League. Τη σεζόν 2022-2023, με τους «πράσινους» κατέκτησε το Πανελλήνιο Εφήβων και τη δεύτερη θέση του Rising Stars, ενώ την σεζόν 2023-2024 κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Πανελλήνιου Εφήβων.

Ο 19χρονος guard Δημήτρης Τρύφωνας θα ενισχύσει την ομάδα μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Elite League, έχοντας αγωνιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα του 2023 με τον Αμύντα στην ίδια κατηγορία. Εν συνεχεία, εντάχθηκε στο δυναμικό του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα κατακτώντας παράλληλα και το πρωτάθλημα Ελλάδος στο U21 την προηγούμενη χρονιά. Τις σεζόν 2021-2022 και 2022-2023 ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας του Πανιωνίου, παράλληλα με το εφηβικό τμήμα κατακτώντας την σεζόν 2022-2023 το Unisef Trophy, καθώς και την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Λυκούργο και Δημήτρη, σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νήαρ Ηστ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον αθλητή μας Νίκο Δέλγα (2003, 1.91). Ο Νίκος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατά την περσινή χρονιά, έδειξε ωριμότητα και σταθερότητα (9,4 πόντους, 51% 2ποντα, 36,4% 3ποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής) ανταποκρινόμενος πλήρως στις απαιτήσεις της χρονιάς. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας στην National League 2, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την άνοδο μας στην Elite League.

Στην Elite League λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην είναι παρόν ο Νίκος Δέλγας, φορώντας για ακόμα μια χρονιά το κόκκινο αστέρι. Το πείσμα, το μεγάλο ταλέντο, η εργατικότητα και η ψυχική δύναμη λειτούργησαν θετικά για τον νεαρό αθλητή, έτσι ώστε να είναι από τις πρώτες επιλογές του coach Καραμπά και τη νέα χρονιά.

Νίκο, συνεχίζουμε μαζί και σου ευχόμαστε τα καλύτερα!