Skip to main content

Elite League - Πράξη 4η με επτά αναμετρήσεις

Με 7 αναμετρήσεις ανοίγει η 4η αγωνιστική της Elite League με το παιχνίδι της Μεγαρίδας με τον Ηρακλή να ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Μετά την πλήρη δράση της Τετάρτης, η Elite League επανέρχεται στη… φυσική της θέση, το Σαββατοκύριακο, με την διεξαγωγή της τέταρτης αγωνιστικής.

Η αυλαία ανοίγει σήμερα (19/10) στις 15:30 με την αναμέτρηση Ελευθερούπολη-Πρωτέας Βούλας, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Στις 16:00 διεξάγεται η σπουδαία συνάντηση ΝΕ Μεγαρίδος-Ηρακλής, που θα μεταδοθεί ολόκληρη τηλεοπτικά από το Action 24. Από την ίδια συχνότητα οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας και Παπάγου-Νήαρ Ηστ, που θα αρχίσουν στις 16:30 και θα προβληθούν ολόκληρες από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Στις 17:00 θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της ημέρας, που θα μεταδοθούν από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube: ΧΑΝΘ-Ψυχικό, Έσπερος Λαμίας-Πανερυθραϊκός και ΑΟ Μυκόνου-Δόξα Λευκάδας.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15:00 με την αναμέτρηση Τρίκαλα Basket-Vikos Φalcons, που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

15:30 Ελευθερούπολη-Πρωτέας Βούλας (Διαδικτυακά από το Κανάλι της ΕΟΚ)

16:00 ΝΕ Μεγαρίδος-Ηρακλής (Τηλεοπτικά από Action 24)

16:30 Ερμής Σχηματαρίου-Κόροιβος Αμαλιάδας (Στιγμιότυπα από Action 24)

16:30 Παπάγου-Νήαρ Ηστ (Στιγμιότυπα από Action 24)

17:00 ΧΑΝΘ-Ψυχικό (Διαδικτυακά από το Κανάλι της ΕΟΚ)

17:00 Έσπερος Λαμίας-Πανερυθραϊκός (Διαδικτυακά από το Κανάλι της ΕΟΚ)

17:00 ΑΟ Μυκόνου-Δόξα Λευκάδας (Διαδικτυακά από το Κανάλι της ΕΟΚ)