Skip to main content

Τσούκας: "Στη ΝΕΜ με εμπιστεύονται ο κόουτς και οι άνθρωποι της ομάδας"

Ο Θανάσης Τσούκας, κορυφαίος παίκτης της ΝΕΜ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, πετυχαίνοντας 30 πόντους, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του EOK WebRadio όπου μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας αλλά και την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή, αντίπαλου που είχε αποκλείσει τη ΝΕΜ πέρυσι στα play-offs: «Αντιμετωπίσαμε αυτόν τον αγώνα όπως όλους. Δεν ξέρω τι έγινε πέρυσι. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όπως σε κάθε ματς. Σίγουρα ήταν αγώνας με τον Ηρακλή που είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα. Ήταν, όμως, άλλο ένα παιχνίδι».

Για την εμφάνισή του στον αγώνα: «Προέρχομαι από μια χρονιά πέρυσι που δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Φέτος σιγά-σιγά παιχνίδι με το παιχνίδι, νιώθω όλο και καλύτερα. Όσον αφορά αυτήν την εμφάνιση, απλά έκανα το παιχνίδι μου, έκανα ό,τι ήθελε ο προπονητής μου και όλα έγιναν φυσικά. Στο τέλος ούτε καν είχα καταλάβει τι είχα κάνει. Βγήκαν όλα πολύ φυσικά».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο κόουτς Μάνταλος: «Στα Μέγαρα απ’ την πρώτη στιγμή ο κόουτς και οι άνθρωποι της ομάδα με εμπιστεύθηκαν απόλυτα. Αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι για έναν αθλητή, να έχει χώρο, χρόνο και ανθρώπους που τον εμπιστεύονται. Ευχαριστώ τον κόουτς Μάνταλο γι’ αυτό. Στα προηγούμενα ματς δεν είχα καλά ποσοστά, αλλά συνέχισε να με πιστεύει και στο ματς με τον Ηρακλή έγινε ό,τι έγινε».

Για το επερχόμενο (26/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Πρωτέας έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο στην έδρα τους και πήραμε μια δύσκολη νίκη εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα μες στη βδομάδα και θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Και φέτος κάθε ματς στην Elite League είναι πολύ δύσκολο».

Για τους φετινούς στόχους της ΝΕΜ: «Η ΝΕΜ έχει κάνει πολύ καλές πορείες τα προηγούμενα χρονιά. Φέτος έχει ένα γεμάτο ρόστερ. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σίγουρα με τους παίκτες και την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Δεν έχουμε θέσει κάποιους στόχους, αλλά σίγουρα είναι υψηλοί».