Skip to main content

Αναστασόπουλος: «Απάντηση ως 10 Μαΐου, αλλιώς αποχωρώ»

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας μίλησε ο Παντελής Αναστασόπουλος, με τον υποψήφιο επενδυτή του Απόλλωνα Πάτρας να μιλά για το πλάνο που έχει καταθέσει εδώ και τέσσερις μήνες και για το οποίο δεν έχει πάρει επίσημη απάντηση, τονίζοντας πως αν δεν γίνει αποδεκτή η πρόταση του μέχρι τις 10 Μαΐου, τότε θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Αναλυτικά: 

«Είχαμε καταθέσει το πλάνο μας από τον Φεβρουάριο, και έτσι εκ του αποτελέσματος φάγαμε 4 μήνες, τόσες εβδομάδες, χωρίς αποτέλεσμα, και δεν έχω καταλάβει τη στάση της διοίκησης, και περιμένω ουσιαστικά να μας πούνε τι θέλουν ακριβώς. Μου προτάθηκε συν διοίκηση, αλλά πως γίνεται να έχει κάποιος τον πλήρη έλεγχο του σωματείου αν δεν διοικεί. Δεν γίνεται να βάζει τα χρήματα του και να συν διοικεί.  Προσωπικά ζήτησα να έχω τον έλεγχο όλου του ερασιτέχνη, και ουσιαστικά όταν ζήτησα στοιχεία έλαβα ένα μαιλ, και σε δυο γραμμές, πρόχειρα, τα έσοδα και έξοδα, ενώ για την ΚΑΕ δόθηκαν κάποια στοιχεία από το 2016. Απορρίφθηκε το πλάνο χωρίς να το γνωρίζω, και δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε με τον Απόλλωνα τη νέα χρονιά, αφού αφαιρείται το σχέδιο μας. Ουσιαστικά αφήνω ένα παράθυρο, και ως τος 10 Μαϊού το πλάνο είναι ανοιχτό, αλλιώς αποχωρώ».

Ο κος Αναστασόπουλος μίλησε και για το τι είχε προτείνει, αναφορικά με τα μέλη του ΔΣ:

«Ενοχλήθηκε ότι μέσω διαρροών έγινε γνωστό ότι ήθελα δικά μου μέλη στο ΔΣ, κάτι που είναι κατανοητό. Διάλεξα κάποια επώνυμα στελέχη, θέλοντας να τοποθετήσω στην θέση του προέδρου τον Βασίλη Κωνσταντίνου (τέως πρόεδρο και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), τον Αντώνη Πολυκανδριώτη (τέως εμπορικό διευθυντή ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Μάριος Γεωργιάδης (τέως αντί πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων), Βασίλης Στυλιανάκης (Επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών με γνώση αθλητικών) και Αλεξάντερ Θωμόπουλο, ο οποίος θα έφερε χορηγείς από την ομογένεια».