Skip to main content

Elite League – Για την τρίτη νίκη Αίας Ευόσμου και Αγρίνιο

Η τρίτη νίκη είναι ο στόχος τόσο του Αίαντα Ευόσμου όσο και του Αγρίνιου, στην μεταξύ τους αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Elite League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η τρίτη νίκη στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν είναι κοινός στόχος για Αίαντα Ευόσμου και Αγρίνιο στην αναμέτρησή τους το Σάββατο για την 7η αγωνιστική (17:00).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σημαντική νίκη επί της Καβάλας. «Το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μας», τόνισε ο Νίκος Αναστασόπουλος. «Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα στο γήπεδο και θέλουμε να το αποτυπώσουμε σε νικηφόρα αποτελέσματα. Κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερη και πρέπει να δείχνουμε την κατάλληλη σοβαρότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας», πρόσθεσε ο 23χρονος γκαρντ της ομάδας.

Από πλευράς Αγρινίου, ο Δημήτρης Τσουργιάννης έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση. «Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και σίγουρα το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι ευχάριστο. Δε μπορούμε να κοιτάζουμε όμως πίσω, γιατί δεν αλλάζει κάτι στο παρελθόν. Αυτό που είναι στα χέρια μας είναι το σήμερα και το αύριο. Και για αυτό θα πολεμήσουμε με αρχή το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αίαντα Ευόσμου εκτός έδρας», τόνισε ο 21χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο και φυσικά μέσα στην έδρα του θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο που δουλεύουμε όλη αυτή την εβδομάδα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες».