Skip to main content

Basket League – Ο Μπραϊκοβιτς MVP της 4ης αγωνιστικής

Στα χέρια του Λούκα Μπραΐκοβιτς κατέληξε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 4ης «στροφής» της Basket League.

Ο 24χρονος φόργουορντ ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη του Κολοσσού επί του Απόλλωνα Πάτρας, με τον Αυστριακό άσο να έχει 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα ranking.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς έχει κάνει εξαιρετική αρχή στην Stoiximan Basket League και ως επιστέγασμα των εμφανίσεων του στην εκκίνηση του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος έρχεται η ανάδειξη του σε Stoiximan MVP of the Week της 4ης Εβδομάδας.

Ο 24χρονος Αυστριακός πάουερ φόργουορντ του Κολοσσού H Hotels Collection, πρώτος σε αξιολόγηση, τρίτος σκόρερ και πρώτος στα ριμπάουντ στις πρώτες 4 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, στη νίκη των «θαλασσί» στην Πάτρα επί του Απόλλωνα Carna συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ranking, που ήταν η υψηλότερη επίδοση μεταξύ των παικτών των ομάδων που νίκησαν στην 4η Εβδομάδα.

Ο Μπραϊκοβιτς πέτυχε 17 πόντους με 5/6 βολές, 6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, πήρε 13 ριμπάουντ, κέρδισε 7 φάουλ και έκανε 3 σε 25’ και 2’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.