Skip to main content

Περιστέρι - Απόλλων Π. 90-57 : Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Σπανούλη

Σε θετικό πρόσημο μπήκε το Περιστέρι , αφού επικράτησε εντός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας με σκορ 90-57 . Οι γηπεδούχοι φτάσανε στο 5-4 της βαθμολογίας , ενώ για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η όγδοη ήττα.

 Ισορροπημένο ήταν στην αρχή το παιχνίδι , με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν κοντά κοντά στο σκορ χωρίς καμία να ξεφεύγει της άλλης , με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει ισόπαλο 17-17. Στην δεύτερη περίοδο το Περιστέρι πετούσε φωτιές στην επίθεση με πρωταγωνιστή τον Γουίλιμας. Ο επιθετικός πλουραλισμός της ομάδας των δυτικών προαστίων ήταν αυτός που έδωσε το μαξιλαράκι των δέκα πόντων για να κλείσει το ημίχρονο (44-34)

Στο δεύτερο μέρος , η ομάδα του Σπανούλη , μπήκε δυνατά χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους Πατρινούς . Το επιθετικό ταπεραμέντο των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα τους στον αμυντικό τομέα (29-8 ,σκορ επιμέρους περιόδου) είχε ως αποτέλεσμα το χάντικαπ να ξεπεράσει τους τριάντα πόντους (73-42) στο τέλος της τρίτης περιόδου. Με το τελευταίο δεκάλεπτο , να αποτελεί διαδικαστικού χαρακτήρα , με τον Σπανούλη να ξεκουράζει τους βασικούς παίκτες του ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Λε Μαν (6/12, 19:30) . Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 90-57 υπέρ των γηπεδούχων.

Δεκάλεπτα:17-17 , 44-34,73-42,90-57

On fire : Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κένι Γουίλιαμς με 17 πόντους.

Ξεχώρισαν: Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Ράνγκλαντ , Κασελάκης και Χουγκάζ που είχαν από 10 πόντους, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων ο Γουάσινγκτον είχε 12 πόντους .

Μεγαλύτερη διαφορά: Το +35 του Περιστερίου (85-50)

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιοπάνος, Μάνος, Στρέμπας