Skip to main content

Μπαρτζώκας:"Το πόδι του Γουόκαπ πρήστηκε περισσότερο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο flash interview μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας στάθηκε στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο αλλά και την πίεση που ανέβασαν στο δεύτερο μισό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα: "Συμφωνώ ότι ήταν δύσκολη εβδομάδα,ένα ντέρμπι Πέμπτη βράδυ σε κάνει να αδειάζεις από ενέργεια και συναισθήματα. Σήμερα το παιχνίδι ήταν διαδικαστικό,αλλά είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το Μαρούσι και το Λαύριο που στο πρώτο ημίχρονο περπατήσαμε. Φυσικά,οι αντίπαλοι έρχονται εδώ να παίξουν το παιχνίδι τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια και στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε περισσότερο."

Για το παιχνίδι απέναντι στην Εφές: 

"Δεν συμφωνώ ότι άνοιξε παράθυρο στο πλεονέκτημα έδρας,υπάρχουν πέντε παιχνίδια, υπάρχουν πολλές ομάδες στον έναν βαθμό διαφορά. Την Τρίτη κόντρα στην Εφές είναι ένα δύσκολο παιχνίδι,δεν υπάρχει εύκολο ματς και αυτοί παίζουν για την είσοδο τους στα play-ins.Δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογία. Το σημαντικό είναι να είναι καλά ο Γουοκαπ,του οποίου ο αστράγαλος πρήστηκε ακόμα περισσότερο από την προσπάθεια που έκανε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό,να είναι καλά και ο Γκος. Θέλουμε να είμαστε πιο φρέσκοι στην Τουρκία."

 

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όσο για μας, είναι το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς μετά το Μαρούσι και το Λαύριο, που περπατάμε μέσα στο γήπεδο, προφασιζόμενοι ότι έχουμε πολύ απαιτητικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Δεν θα ήθελα να πω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Αλήθεια είναι. Πριν δυο μέρες μόνο είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (σσ. με τον Παναθηναϊκλο) και ακολουθούν ακόμα δύο την Τρίτη και την Πέμπτη (σσ. με Εφές εκτός και Βιλερμπάν εντός). Το συμπέρασμα όμως είναι ότι αν περπατάς στο γήπεδο, όπως κάναμε και αμυντικά και επιθετικά, θα δημιουργηθεί αυτή η εικόνα, η οποία δεν αξίζει και στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, αλλά και στην ποιότητα των παικτών.

Το μπάσκετ θέλει ένταση, θέλει ταχύτητα, θέλει γρήγορη σκέψη, θέλει συγκέντρωση και εμείς στα τελευταία εντός έδρας ματς δεν τα έχουμε αυτά. Τελικά τα κερδίζουμε, παίζοντας 5-10 λεπτά καλά, αλλά καταλαβαίνετα ότι είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, ενόψει και του τρίτου γύρου. Τα παιχνίδια θα γίνουν ξανά πολύ δύσκολα, με καλύτερους αντιπάλους από αυτούς που έχουμε παίξει τώρα τελευταία και απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια".