Skip to main content

Ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε τον Ολυμπιακό για την απουσία Μπαρτζώκα από τη flash interview και την συνέντευξη Τύπου του Game 2 με το Περιστέρι

Απαλλακτική ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με την κίνηση  του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην δώσει το παρών στην flash interview αλλά και την συνέντευξη Τύπου του δεύτερου ημιτελικού με το Περιστέρι.

Όπως είχαν ενημερώσει οι Πειραιώτες, ο προπονητής της ομάδας δεν έδωσε το παρών στη flash interview καθώς και στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς των οπαδών του Περιστερίου, με τον Αθλητικό Δικαστή να απαλλάσσει τους «ερυθρόλευκου» από τυχόν συνέπειες.  

Αναλυτικά η απόφαση:

"Απαλλάσσεται η «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) για την πράξη της μη συμμετοχής του Α΄ Προπονητή της ομάδος στο FLASH INTERVIEW και στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του αγώνα, παράπτωμα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 1-6-2024".