Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ξεδιπλώσαμε τον τρόπο που παίζουμε ως ομάδα»

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στην σειρά των τελικών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στις δηλώσεις του, μετά το φινάλε της αναμέτρησης, να στέκεται τόσο στην καρδιά, όσο και στην ποιότητα των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην flash interview:

"Ο χαρακτήρας μιας ομάδας πάντα παίζει ρόλο, αλλά δεν ήταν μόνο η καρδιά, ήταν και η ποιότητα των παικτών.

Το πόσο συμπαγής ήταν, το πώς παίξαμε μαζί. Σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά. Δυσκολέψαμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό να βρει σκορ. Στο β’ μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι με διαφορές κοντά σε διψήφιο αριθμό. Είδατε πόσο καλή ομάδα είναι και τι σουτ έβαλε στο τέλος και πλησίασε.

Δεν θα επιτρέψω στην ομάδα μου να νιώσει κάτι παραπάνω από τη χαρά για τη σημερινή νίκη, από απλώς ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τη σημερινή νίκη. Η σειρά είναι best-of-five, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο σούταρε την μπάλα πολύ καλά, είχε 50% στο τρίποντο. Λογικά έπαιξε με λιγότερη πίεση από το πρώτο που ήταν στο γήπεδό τους. Εμείς αντίστοιχα σε αυτό το ματς, είχαμε την πίεση. Πάντα στην έδρα σου έχει σημασία να επιβάλλεις το παιχνίδι σου. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε σουτ από παίκτες κλειδιά, στα περιφερειακά σουτ και ανεβάσαμε τη διαφορά. Νομίζω ότι ξεδιπλώσαμε τον τρόπο που παίζουμε ως ομάδα".