Skip to main content

Ο Αυγενάκης περιμένει την απόφαση της ΕΟΚ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ στον αθλητισμό και ξεκαθάρισε ότι περιμένει την απόφαση της ΕΟΚ για το μέλλον των φετινών πρωταθλημάτων.

Η Ελλάδα περνά και επίσημα στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, τα ομαδικά αθλήματα όμως έχουν ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να επιστρέψουν στην κατάσταση στην οποία γνωρίζαμε μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξήγησε ότι «περιμένουμε τις αποφάσεις των άλλων διοργανώτριων αρχών για μπάσκετ και βόλεϊ», την ώρα που η ΕΟΚ, με έγγραφο που έστειλε την Τρίτη (28/4), ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την ευθύνη για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων, η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ανήκει αποκλειστικά τους υγειονομικούς φορείς.

Όσον αφορά τη σεζόν της Α2, ισχύουν όσα γνωρίζαμε μετά και τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των Προέδρων, οι οποίοι συμφώνησαν ότι η σεζόν δεν μπορεί να συνεχιστεί, ενώ θα αιτηθούν επιχορήγηση για την επόμενη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο δημιουργίας ομίλων.