Skip to main content

Καστρίτης: «Δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι και χάσαμε από την άμυνα»

Ο προπονητής του Άρη, Ιωάννης Καστρίτης μίλησε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου με 85-81, αναφέροντας ότι το παιχνίδι χάθηκε καθαρά από την άμυνα γιατί οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν την σωστή προσέγγιση.

 Ο κόουτς Ιωάννης Καστρίτης δήλωσε ότι: «Είναι κακό αποτέλεσμα, μας αφήνει πίσω κυρίως στον τομέα της αυτοπεποίθησης εκεί που είχαμε αρχίσει να τη χτίζουμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε, αλλά το κάναμε με λάθος τρόπο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η προσέγγιση του αγώνα δεν ήταν ενδεδειγμένη, αυτό προκάλεσε εκνευρισμό, απώλεια συγκέντρωσης και ο Κολοσσός ήλεγξε το παιχνίδι. Μας προβληματίζει ο αριθμός των ασίστ και ο τρόπος με τον οποίο διαβάσαμε καταστάσεις. Προφανώς παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος άμυνας του αντιπάλου. Το παιχνίδι χάθηκε καθαρά από την άμυνα γιατί δεν είχαμε τη σωστή προσέγγιση. Ταυτότητα αυτής της ομάδας είναι να προσεγγίζει αμυντικά τα παιχνίδια να βγάζει ενέργεια, να κυριαρχεί στα ριμπάουντ και στην επίθεση να ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν το κάναμε».

 

Για το μέλλον του Μάικλ Φίνκε, δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του λήγει την ερχόμενη Παρασκευή (22/10) και απάντησε ότι… «ακόμη δεν έχουμε πάρει απόφαση».