Skip to main content

Πρίφτης: «Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα για Νέντοβιτς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε ειδική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του ενόψει της Άλμπα, καθώς και στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Μετά τη νίκη του Παναθηνϊκού επί του Λαυρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 102-83, ο 52χρονος τεχνικός είπε:  « Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι με τις συνθήκες που παίξαμε και τις μέρες που είχαν προηγηθεί εχοντας κάποια προβλήματα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά. Κάποιοι πρέπει να εμφανίζονται και να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θα θέλαμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και τη θέση μας στην EuroLeague. Δυστυχώς έχουμε κάποιες απώλειες που πρέπει να διαχειριστούμε και δεν είναι εύκολο. Όμως θα το κάνουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά όπως και στο Λαύριο για τον τρόπο που έπαιξε».

Για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έχει γυρίσει το πόδι του. Δεν τίθεται θέμα να είναι κάτι πολύ απλό. Όμως για να μην λέμε τίποτα τώρα ας αφήσουμε αύριο από τους γιατρούς να έχουμε μια ενημέρωση».

Για τους Παπαπέτρου και Οκάρο Ουάιτ: «Δεν ξέρω αν θα είναι με την Άλμπα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και πάμε μέρα με τη μέρα. Ο Οκάρο είναι ακόμα κλινήρης. Ο Παπαπέτρου πρέπει να έρθει σε μια καλή κατάσταση. Είχε μια ίωση η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή το κορμί του δεν είναι σε συνθήκη ώστε να παίξει ένα ματς όπως το έπαιζε. Δεν ξέρω καν αν θα είναι παρών την Παρασκευή. Δεν έχει κάνει προπόνηση και κάνει μόνο ατομικό και μόνο αερόβιο για να βελτιώσει τις αναπνοές του».