Skip to main content

Καντζούρης: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, πρέπει επιτέλους η πολιτεία να κάνει κάτι»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Πάτρας με 80-76, υπογραμμίζοντας ότι οι Ροδίτες δουλεύουν συνεχώς για να γίνονται καλύτεροι και στο τέλος θα δουν τι έχουν καταφέρει.

Ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης δήλωσε αρχικά για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη ότι:  «Πριν μιλήσω για μπάσκετ, επειδή η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στο παιδί που χάθηκε άδικα στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να εκφράσω τα προσωπικά μου συλλυπητήρια αλλά και όλης της ομάδας. Τελικά πρέπει να καταλάβουμε ότι πέρα από τα ευχολόγια και γενικά όλες τις ευχές που δίνουμε, πρέπει επιτέλους η πολιτεία, το κράτος να μπορέσουν να κάνουν κάτι... Να φτιάξουν καλύτερη παιδεία γιατί κατά την προσωπική μου άποψη, από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα, ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί μόνο εκείνη αισθάνεται την οδύνη της απώλειας».

Για τον αγώνα «είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη. Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη σήμερα. Δε νομίζω ότι παίξαμε τόσο καλά, αλλά κάναμε μεγάλα plays σε άμυνα κι επίθεση. Αν και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει και λίγο νωρίτερα το παιχνίδι», ενώ ερωτηθείς για τον στόχο της τετράδας είπε χαρακτηριστικά: «Καμία τετράδα. Δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος της διαδρομής θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».