Skip to main content

Καντζούρης: «Δεν είχα στο μυαλό μου να μιλήσω για μπάσκετ τη στιγμή που έχουμε πόλεμο σχεδόν δίπλα μας»

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Ηλίας Καντζούρης μίλησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Άρη με 77-64, υπογραμμίζοντας ότι οι Ροδίτες πρέπει να βρουν ρυθμό το συντομότερο δυνατό.

Ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης δήλωσε ότι: «Δεν είχα στο μυαλό μου να μιλήσω για μπάσκετ τη στιγμή που έχουμε πόλεμο σχεδόν δίπλα μας και καθημερινά σκοτώνονται οικογένειες, αθώοι άνθρωποι και άμαχοι. Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνονται αυτά», είπε και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην περίπτωση του Σωτήρη Μπιλλή. «Η ομάδα είναι εκτός ρυθμού. Είχαμε να παίξουμε τέσσερις εβδομάδες και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο διάστημα της διακοπής. Δεν έχω στη διάθεσή μου τον Μπιλλή έπειτα από τέσσερις εβδομάδες κaι επειδή έκανε δύο ράμματα. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τον έχω στη διάθεσή μου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πραγματικά. Αντιμετώπισε μια μόλυνση, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας αλλά δεν καταλαβαίνω».

Σχετικά με τη νίκη της ομάδας του απάντησε απλά ότι… «μια ακόμη νίκη μπήκε στο σακούλι αλλά πρέπει να βρούμε ρυθμό το συντομότερο δυνατό».