Skip to main content

Σερέλης: «Είχαμε έλλειψη ενός τεσσαριού και νομίζω φάνηκε στο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά την ήττα από τον Προμηθέα με 90-80, υπογραμμίζοντας ότι κάθε αρνητικό αποτέλεσμα πονάει, αλλά η ομάδα των νοτίων προαστίων φαίνεται ότι διατηρεί πολλά από τα στοιχεία που διακρίνουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο κόουτς Χρήστος Σερέλης ανέφερε ότι: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια, πολλά πράγματα σωστά αλλά και πολλά λάθος. Τακτικά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Φάνηκε η απειρία κάποιων παιδιών, όμως έχουμε μια υγιή ομάδα.

 

Παίζει ο ένας για τον άλλον, δεν υπάρχει εγωισμός, έχουμε αρχές... Κάθε ήττα πονάει, αλλά δείξαμε ότι θα έχουμε πολλά από στοιχεία που μας διακρίνουν τα τελευταία χρόνια.

Είχαμε έλλειψη ενός τεσσαριού και νομίζω φάνηκε στο παιχνίδι. Θέλαμε ένα σώμα ακόμα από τη στιγμή που χρεώθηκε με φάουλ ο Γκρέι. Αλλά ακόμη δεν έχει μπει ο Ντέιβις, ο οποίος έχει έρθει δύο μέρες...Εμείς είμασταν προετοιμασμένοι και για τον Γιανγκ...».

Ο κόουτς Χρήστος Σερέλης συνέχισε λέγοντας ότι : «Πάντα είχα την ίδια όρεξη. Το Λαύριο είναι η πόλη μου, η ομάδα μου! Αντλώ όρεξη από τη νεανικότητα και τη διάθεση που έχουν οι παίκτες!»