Skip to main content

Βεζένκοβ σε Σπανούλη: «Σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά δεν θα έχεις τύχη απέναντι μας»

Λίγα 24ωρα απομένουν για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, με τον Σάσα Βεζένκοβ να περιμένει με… άγριες διαθέσεις τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή του Περιστερίου.

"Έδειξε το κίνητρό του και πόση αγάπη βάζει σε αυτό που κάνει. Δεν έχω αμφιβολία για το τι θα κάνει, για το ότι θα πάρει το maximum από τους παίκτες του, είδαμε ότι το πρώτο δείγμα στο Basketball Champions League ήταν πολύ θετικό. Βασίλη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις. Δυστυχώς δεν θα έχεις καμία τύχη απέναντί μας" ήταν τα λόγια του Βεζένκοβ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, για να προσθέσει:

"Δεν θα πω ότι πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, γιατί όσο μεγαλώνεις, τα διλήμματα είναι όμορφα. Έπρεπε να γίνουν συζητήσεις και να παρθούν αποφάσεις, τελικά αποφάσισα ότι εδώ είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε πολύ καιρό, δεν μου αρέσει να κοιτάζω τόσο μακριά, θέλω να βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η EuroLeague είναι φέτος πολύ δύσκολοι, όλοι μας περιμένουν και πρέπει να είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι".