Skip to main content

Euroleague – Μονακό και Μαδρίτη κρίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για Κάουνας

Μετά την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, τα δύο τελευταία εισιτήρια του Final Four του Κάουνας βρίσκουν απόψε τον κάτοχο τους, με τα φώτα να είναι στραμμένα σε Μονακό και Μαδρίτη.

Η αρχή γίνεται στο Πριγκιπάτο, με την Μονακό να υποδέχεται την Μακάμπι (21:00) και τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τον πρώτο ημιτελικό του Final Four, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι Μονεγάσκοι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, όμως κάτι το «break» της Μακάμπι στο Game 1, κάτι το +35 στο Game 4, κάνουν τους Ισραηλινούς κάτι παραπάνω από ικανούς για την δεύτερη εκτός έδρας νίκη που θα τους στείλει στο Κάουνας.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, σε αντίθεση με την Μακάμπι, που θα αγωνιστεί χωρίς τους Άνταμς και Χόλινς.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Παρτιζάν. Σε αυτή τη σειρά δεν χωρά το παραμικρό προγνωστικό, με την Παρτιζάν να κάνει δύο νίκες μέσα στην Μαδρίτη και την Ρεάλ, όντας με την πλάτη στον τοίχο, να απαντά και αυτή με δύο «break» στο Βελιγράδι.  

Αρκετά τα προβλήματα των Καστιγιάνων, που θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Ντεκ και Αλοθέν και τον τιμωρημένο Γιαμπουσελέ, ενώ αμφίβολος κρίνεται ο Πουαριέ. Όσον αφορά την Παρτιζάν, ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα χωρίς τον τραυματία Αβράμοβιτς, όμως επιστρέφει ο Κέβιν Πάντερ, καθώς εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, λόγω της… κλωτσοπατινάδας του Game 2 της σειράς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

21:00 Μονακό – Μακάμπι

22:00 Ρεάλ Μ. - Παρτιζάν