Skip to main content

Γιασικεβίτσιους για τις απουσίες της Ρεάλ: «Δεν θα είναι χειρότερη, θα είναι διαφορετική»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στο Κάουνας με αρκετές απουσίες στην γραμμή των ψηλών της (Γιαμπουσελέ, Ντεκ, Πουαριέ), με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως, να μην επαναπαύεται.  

«Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Το σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στα 40' που έχουμε μπροστά μας, στα οποία πρέπει να τα δώσουμε όλα. Οι απουσίες της Ρεάλ αλλάζουν το παιχνίδι, γιατί πρέπει να προετοιμάσουμε διαφορετικά κάποια πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ θα είναι χειρότερη ομάδα. Έχουν βαθύ ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες. Δεν θα είναι χειρότερη, θα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα νίκης, περισσότερο από τη Ρεάλ», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Μπαρτσελόνα, ενόψει του ημιτελικού του Κάουνας, για να προσθέσει:

«Δεν ξέρω ποιος μας θεωρεί φαβορί ή όχι. Δεν έχει σημασία. Έχουμε επιλογές. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο σκέφτεται και η άλλη πλευρά. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά (από το τρόπαιο). Δεν ξέρω σε ποιον βαθμό ήμασταν φαβορί στο παρελθόν. Δεν νομίζω πως έχει και καμία σημασία».