Skip to main content

Παρτιζάν – Άλμπα 89-74: Έκανε το καθήκον της

Η Παρτιζάν… πάτησε γκάζι στο β’ μέρος και ξεπέρασε το εμπόδιο της Άλμπα με 89-74. Οι Σέρβοι έφτασαν έτσι στην τέταρτή τους νίκη , ενώ οι Γερμανοί βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογιάς με οκτώ ήττες.

Ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο ήταν η Άλμπα που στην αρχή του παιχνιδιού δυσκόλεψε πάρα πολύ τους Σέρβους ,στο  να επιβληθούν και να "κτίσουν" μια διαφορά που θα τους έφερνε πιο κοντά στην νίκη. Το σύνολο του Γκονζάλεθ αν και βρισκόταν πίσω στα πρώτα λεπτά της περιόδου (12-8) μ΄ένα μικρό σερί 6-0 δια χειρός Κουμάντζε βρέθηκε να προηγείται . Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό άλλαξε. Οι προσωπικές ενέργεις στην επίθεση του Αβράμοβιτς έφεραν "καρπούς", με τους Σέρβους να βελτιώνουν την αμυντική τους λειτουργία και να ανατρέπουν την εις βάρος τους διαφορά με το σκορ να διαμορφώνεται σε 43-40.

Η Παρτίζαν μπήκε πιο συγκεντρωμένη στο δεύτερο ημίχρονο , χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους Γερμανούς , επέβαλε τον ρυθμό της και με τις τρίποντες "βόμβες" του Λέντει και του Άντουσιτς , το χάντικαπ αυξήθηκε στους δέκα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τέλος το μικρό 7-0 που έκανε η Άλμπα δεν ήταν αρκετό να την οδηγήσει στην ανατροπή. Η ομάδα του Ζότς ,έδειξε μετέπειτα την ανάλογη σοβαρότητα και εκτόξευσε πάλι την διαφορά σε διψήφιους αριθμούς.

Πρώτος σκόρε από μεριάς γηπεδούχων ήταν ο Αβράμοβιτς με 20 πόντους , ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τίμαν με 21.

Τα δεκάλεπτα: 18-20 , 43-40 , 65-55 , 89-74