Skip to main content

Μπράουν: "Η προσαρμογή μου είναι ομαλή, με βοηθάει πολύ ο Σλούκας"

 Ο άσος του Παναθηναϊκού, Λορέντζο Μπράουν μίλησε μετά την ήττα του "τριφυλλιού" απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο ματς του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», λέγοντας πως θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην ομαλή του περίοδο προσαρμογής στην ομάδα, αλλά και στις προσθήκες των Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

Για την ήττα απέναντι στη Μακάμπι: «Ύστερα από τα δύο σερί παιχνίδια είναι πιο βαριά τα πόδια μας. Πρέπει όμως να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στην άμυνα. Από εκεί και πέρα ωστόσο και δεδομένης της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, είμαστε μια χαρά. Έχουμε ταχύτητα, θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές και θα αποδώσουμε σαν ομάδα».

Για την προσαρμογή του ως τώρα: «Μέχρι στιγμής η προσαρμογή μου είναι πολύ ομαλή. Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Κώστα Σλούκα, μου δείχνει πολλά πράγματα. Θεωρώ πως έχουμε μια ταλαντούχα ομάδα»

Για τους Οσμάν και Γιούρτσεβεν: «Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δυο και το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Και οι δυο γνωρίζουν τις συνήθειες του προπονητή. Όσον αφορά τον Γιούρτσεβεν είδαμε και χθες ότι αποτελεί έναν πολύ δυνατό παίκτη μέσα στη ρακέτα. Μπορεί να πηδάει ψηλά, μπορεί να τελειώνει τις φάσεις, μπορεί να σκοράρει και από το τρίποντο. Όσον αφορά τον Όσμαν μπορεί να σπρώξει την ομάδα μας στο ανοικτό γήπεδο, να δώσει ρυθμό και παράλληλα μπορεί να πετύχει και τρίποντα».