Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα, ο Γιασικεβίτσιους ήταν ασεβής και μου επιτέθηκε»

Με δηλώσεις του στην Flash Interview που ακολούθησε της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλυσε τα αίτια της ήττας, ενώ αναφέρθηκε και στο… θερμό επεισόδιο που είχε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Θα ήθελα να πω για τη συμπεριφορά του Γιασικεβίτσιους. Είχαμε από μία τεχνική ποινή. Όταν πήγα να του δώσω το χέρι μου ήταν ασεβής και μου επιτέθηκε. Το λέω για να το ακούσουν όλοι.  Έπρεπε να αποφύγουνε πολλά πράγματα. 7 λάθη, κάναμε χαζά πράγματα. Δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ, δεν είχαμε σκληράδα, κυρίως στην άμυνα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρέπει να παίζουμε κάθε ματς σα να είναι το τελευταίο», ΄΄ηταν τα λόγια του Μπαρτζώκα. 

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε:

"Συγχαρητήρια στη Φενέρ. Είχαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα. Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του αγώνα. Κάναμε 7 λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας και οι σουτέρ μας δεν σούταραν όπως θα έπρεπε.

Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσε το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές".