Skip to main content

Σενγκέλια: «Σημαντική για όλους η συμφωνία της ELPA με τη EuroLeague»

Ο Τορνίκε Σενγκέλια σχολίασε τη συμφωνία ανάμεσα σε ELPA και EuroLeague και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των συζητήσεων.

Ο ηγέτης της Μπασκόνια παραχώρησε δηλώσεις στην AS και αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει δημιουργήσει το ξέσπασμα της πανδημίας, στη συμφωνία μεταξύ ELPA και EuroLeague αλλά και στην καθημερινή του ρουτίνα.

«Οι νοσοκόμοι, οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και όλοι που βρίσκονται στο μπροστά μέρος της μάχης με την πανδημία έχουν την εκτίμηση και την αγκαλιά μου γιατί είναι αληθινοί ήρωες. Υποστήριξη σε όλους. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι καλά και υγιείς και να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που περνούν με τις οικογένειες τους», ανέφερε αρχικά ο Γεωργιανός φόργουορντ.

Εν συνεχεία, σχολίασε τη συμφωνία της Ένωσης Παικτών με τη διοργανώτρια αρχή λεγοντας πως:

«Νομίζω ότι η συμφωνία είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους, για τους παίκτες και τις ομάδες. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω την Μπασκόνια γιατί έκανε ένα βήμα μπροστά και βοήθησε ώστε να προχωρήσει αυτή η συμφωνία. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη».

Τέλος, για την καθημερινή του ρουτίνα εν μέσω πανδημίας:

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, ώστε να είμαστε σε καλή κατάσταση αν τελικά συνεχιστεί η διοργάνωση. Όλη η ομάδα το κάνει αυτό και ας ελπίσουμε ότι θα συναντηθούμε σύντομα από κοντά και θα περάσουμε όμορφες στιγμές».