Skip to main content

Αγιόν: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Ρεάλ»

Την επιθυμία του να επιτρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε γνωστή με δηλώσεις του στην εκπομπή "Tirando a Fallar", ο Γκουστάβο Αγιόν.

Ο Μεξικανός σέντερ είχε προσπαθήσει πριν μερικούς μήνες να φορέσει και πάλι την φανέλα της Βασίλισσας, χωρίς αυτό να γίνει εφικτό, με τον ίδιο να ζητά μια ακόμα ευκαιρία.

"Σίγουρα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν μία πολύ καλή εξέλιξη για εμένα. Η Μαδρίτη είναι ένα μέρος που νιώθω πολύ άνετα, είμαι ο εαυτός μου. Το να επιστρέψω σε μια ομάδα που ήμουν πολύ χαρούμενος θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστη. Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω και να μου δοθεί άλλη μία ευκαιρία", δήλωσε χαρακτηριστικά, ο Αγιόν, που στην συνέχεια μίλησε για το μέλλον του.

"Τα πράγματα είναι δύσκολα (με τον κορονοϊό). Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα από τον Ιανουάριο και μετά και να έχω την ευκαιρία να συνεχίζω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Ευελπιστώ να έχω μία καλή προσφορά μέχρι τον Γενάρη για να τη δεχθώ».

Ο Μεξικανός μίλησε και για τον σοβαρό τραυματισμό του Ράντολφ, λέγοντας:

"Έχω περάσει κι γω από πολύ δύσκολους τραυματισμούς στο παρελθόν. Θέλω να του στείλω την πλήρη υποστήριξή μου. Το ξέρει, είναι πολύ δυνατός και θα επιστρέψει σίγουρα ακόμα καλύτερος αλλά και με περισσότερο χαρά και ενθουσιασμό".