Skip to main content

Προχωράει η ανταλλαγή Ερτέλ-Βέστερμαν ανάμεσα σε Φενέρ και Μπαρτσελόνα

Θέμα χρόνου θα πρέπει να θεωρείται πλέον η ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Μπαρτσελόνα για την ανταλλαγή Ερτέλ-Βέστερμαν.

Ο Γάλλος γκαρντ έχει εδώ και καιρό μείνει εκτός ροτέισον στους μπλαουγκράνα και όπως χθες παραδέχτηκε ο προπονητής του αναζητείται η καλύτερη λύση για τις δυο πλευρές. Μια λύση που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στην... Κωνσταντινούπολη.

Η Φενέρ ψάχνει έναν τρόπο να βάλει φρένο στον αγωνιστικό της κατήφορο και οι πρώτες διορθωτικές κινήσεις του Ιγκόρ Κοκόσκοφ βρίσκονται προ των πυλων. Ετσι, η ανταλλαγή του Λέο Βέστερμαν, ο οποίος δεν ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή της τουρκικής ομάδας, με τον Τόμας Ερτελ μοιάζει ιδανική από κάθε άποψη. 

Τόσο για τον Σάρας που θα ξεφορτωθεί τον Γάλλο και θα πάρει υπό τις οδηγίες του έναν παίκτη που γνωρίζει καλά από την συνύπαρξή τους στη Ζαλγκίρις, όσο και για τη Φενέρ, που θα προσθέσει στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό γκαρντ που διψάει για μπάσκετ,

To deal αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις. Η Φενέρ που υποδέχεται την Τετάρτη τον Ολυμπιακό, ψάχνει έναν αθλητικό ψηλό, ενώ και η Μπάρτσα είναι πιθανό να επιδιώξει την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια.