Skip to main content

Σενγκέλια: "Καλά συστήματα, καλή εκτέλεση"

Ο Τόρνικε Σενγκέλια έδωσε μία.. παράσταση στο παρκέ απόψε για την Βίρτους. Τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 7 ασίστ, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 κόψιμο σε 28'24'' και οδήγησε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

"Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνουμε μια διαφορά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο", τόνισε ο Γεωργιανός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της Ευρωλίγκας: "Πολλές φορές παίζουμε καλά στο πρώτο μισό, αλλά στην αρχή του δεύτερου όχι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Είχαμε καλά συστήματα από τους προπονητές μας και καλή εκτέλεση από τους παίκτες στο παρκέ".

Ο Σενγκέλια έκανε λόγο για "μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση" πριν συνεχίσει: "Πρέπει να πάρουμε θετική ενέργεια από τη νίκη και τα θετικά και να δουλέψουμε στα αρνητικά. Να δούμε αυτά που μπορούμε εμείς να κάνουμε καλύτερα".

Δίπλα του ο Ισμαήλ Μπάκο με τις δηλώσεις του βρέθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, με μια ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο: "Ήταν μια μεγάλη δήλωση η σημερινή, ότι είμαστε ακόμη εδώ. Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον κόσμο. Παίξαμε σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, μας έδωσαν ώθηση στο γήπεδο και είχαμε το κίνητρο για να συνεχίσουμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ".