Skip to main content

Ερυθρός Αστέρας – Μήνυση εις βάρος του Λεσόρ

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για την Αδριατική Λίγκα, με τους «ερυθρόλευκους» να προχωρούν σε μήνυση εις βάρος του Ματίας Λεσόρ, για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό του Φίλιπ Πετρούσεβ!

"Θα ενημερώσουμε το κοινό για τα επόμενα βήματά μας γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι ως σύλλογος κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περιορίσουμε την επιρροή εκείνων που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, Μεταξύ αυτών και ενός Γάλλου πολίτη, ο οποίος παίζει προσωρινά στη Σερβία", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Βελιγραδίου, ενώ από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Πετρούσεβ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τόνισε μέσω twitter.

"Πρέπει να εξηγήσουμε ότι ο Φίλιπ Πετρούσεβ δεν είχε καμία πρόθεση να μιλήσει σε οποιαδήποτε αρχή αναφορικά με το τελευταία παιχνίδι, αλλά κλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και το έκανε επειδή ήταν υποχρεωμένος. Τέλος θέλω να προσθέσω ότι ο Πετρούσεβ δεν προσέλαβε κανέναν δικηγόρο και δεν έχει σκοπό να το κάνει".