Skip to main content

Λεσόρ: «Έδειξα μια κακή εικόνα για εμένα και την ομάδα μου»

Ο Ματίας Λεσόρ είχε επεισόδιο με τον Φιλίπ Πετρούσεβ, στο παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα, για την ABA Liga, με την ομάδα του Βελιγραδίου να προαναγγέλλει την τιμωρία του παίκτη, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Λεσόρ, απολογήθηκε για την συμπεριφορά του, τονίζοντας, πάντως, πως δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προστατεύσει τον εαυτό του στις προκλήσεις που δέχθηκε.

Αναλυτικά:

«Θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και αυτούς που αγαπούν το σπορ και μου έδειξαν τεράστια αγάπη και σεβασμό στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο και τον οργανισμό για τον τρόπο που αντέδρασα και έδειξα μία κακή εικόνα για εμένα και την ομάδα μου. «Θέλω να τονίσω ότι για πρώτη φορά στα εννιά χρόνια που παίζω επαγγελματικό μπάσκετ, βρέθηκα στη μέση ενός τέτοιου συμβάντος, σε αντίθεση με ένα άτομο που έχει ιστορικό συμμετοχής σε τέτοιες καταστάσεις χάους. Αισθάνθηκα την ανάγκη να προστατεύσω τον εαυτό και την αξιοπρέπειά μου απέναντι σε αναρίθμητες προκλήσεις και αφού ο άλλος αθλητής με χτύπησε στην 4η περίοδο. Όχι τόσο δυνατά, αλλά ήταν αρκετό για να μου κόψει την ανάσα. Αν ήταν μόνο λέξεις, δεν θα αντιδρούσα έτσι».