Skip to main content

Μπασκόνια: «Έχουμε ειδικό όρο για τον Σενγκέλια»

Διαβάστε την χιουμοριστική ανακοίνωση των Βάσκων για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αφορμή την Ισπανική Πρωταπριλιά!

Η 28η Δεκεμβρίου, η «ημέρα των Αγίων Αθώων» είναι η αντίστοιχη Πρωταπριλιά για τους Ισπανούς, με την Μπασκόνια να τιμά, με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση, ανακοινώνοντας την… επιστροφή του Τόκο Σενγκέλια στην Βιτόρια, για ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα αυτό της  7ης Ιανουαρίου απέναντι στην… ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 18η αγωνιστική της Euroleague!

Όπως αναφέρουν οι Βάσκοι, σε επίσημη ανακοίνωση τους (!), η Μπασκόνια ενεργοποίησε τον όρο «23Τ» στην συμφωνία της με τον Σενγκέλια, για την λύση της συνεργασίας τους, το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον οποίο ο Γεωργιανός φόργουορντ πρέπει να επιστρέψει για ένα και μοναδικό παιχνίδι, με τον Σενγκέλια να οφείλει να βρίσκεται στην Βιτόρια, 48 ώρες πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ!

Μάλιστα, η ανακοίνωση υποστηρίζει πως, μετά από σχετικό αίτημα της ΤΣΣΚΑ, ο Σενγκέλια θα φορέσει την φανέλα της Μπασκόνια, μόνο στο πρώτο ημίχρονο (!) της αναμέτρησης.