Skip to main content

Πρίφτης: «Πετύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο»

Μετά την ήττα της Ούνικς Καζάν από τη Μονακό, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως η ρωσική ομάδα έκανε μία εξαιρετική σεζόν και πέτυχε τον κύριο στόχο της, να συμμετάσχει στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δύο σκληρά παιχνίδια. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το ματς και να πάμε στο Game 3. Το συναίσθημα είναι πολύ παράξενο γιατί φυσικά, είναι μια απογοητευτική μέρα για εμάς, χάσαμε και οι αντίπαλοι κέρδισαν το τρόπαιο στο γήπεδο μας. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να εξετάσουμε ολόκληρο το ταξίδι που κάναμε όλη τη σεζόν. Σίγουρα, ήταν μια εξαιρετική σεζόν. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι και πετύχαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο, που ήταν ο κύριος, να συμμετάσχουμε στην επόμενη Ευρωλίγκα.

Θέλω να πω μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στους παίκτες μου, σε όλο το προσωπικό. Φυσικά, χάσαμε, αλλά το επίτευγμα είναι μεγάλο και δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια των παιδιών μου. Αυτό είναι δεδομένο. Φυσικά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα ως άνδρες. Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό, αλλά ταυτόχρονα, είναι γεγονός ότι είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. Η σεζόν ήταν πολύ καλή, αλλά όχι τέλεια. Τώρα, πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο, επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για την VTB League».