Skip to main content

Εντός με Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Προμηθέας, εκτός κόντρα στη Ντιζόν ο ΠΑΟΚ

Τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις συνεχίζουν Προμηθέας και ΠΑΟΚ σε Eurocup και BCL αντίστοιχα, με τους Πατρινούς να υποδέχονται τη Χαποέλ Τελ Αβίβ και τους Θεσσαλονικείς να αγωνίζονται εκτός έδρας κόντρα στη Ντιζόν. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Προμηθέας συνεχίζει με την 9η αγωνιστική των Ομίλων του Eurocup και θέλει να πάρει το 6ο του ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς που έχουν αντίστοιχο ρεκόρ 4-4. 

Οι Πατρινοί βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης και μάλιστα κυνηγούν τη 2η σερί νίκη τους, αφού την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την Παρί Μπάσκετ.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 20:30 από το Novasports prime.

Τη «ζημιά» θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη Ντιζόν, την οποία αντιμετωπίζει στην έδρα της στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να ψάχνει τη 2η νίκη της στους ομίλους του BCL. Αν καταφέρουν οι ασπρόμαυροι και φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από τη Γαλλία θα είναι στην 3η θέση του ομίλου και θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Μπορείτε να δείτε τα σενάρια πρόκρισης του ΠΑΟΚ πατώντας εδώ.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει 11 αθλητές στη διάθεσή του, καθώς ο Βασίλης Χρηστίδης δεν ταξίδεψε στη Γαλλία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ αμφίβολοι λόγω ίωσης είναι οι Ρένφρο και Σάιμπερτ.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ομίλου του ΠΑΟΚ:

21:30 Ντιζόν - ΠΑΟΚ
21:30 Ουνικάχα - Σάσαρι

Η κατάταξη

1. Ουνικάχα 5-0

2. Ντιζόν 3-2

3. ΠΑΟΚ 1-4

4. Σάσαρι 1-4