Skip to main content

Ντουράν: «Δεν έχουμε πάρει τον σεβασμό που έχει η Ρεάλ, ο Ταβάρες έχει μηδέν φάουλ σε 80 λεπτά»

Η Ρεάλ ισοφάρισε σε 1-1 την ημιτελική σειρά με την Μπανταλόνα, με τους ιθύνοντες της Χουβεντούτ, όμως, να τα έχουν με την διαιτησία και ιδιαίτερα με την… προνομιακή αντιμετώπιση που έχει ο Έντι Ταβάρες.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Κάρλες Ντουράν, προπονητή της Μπανταλόνα, που στέκεται στα… μηδέν φάουλ που έχει χρεωθεί ο γίγαντας των Καστιγιάνων, στα δύο πρώτα ματς της σειράς.

"Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι με τις αποφάσεις των διαιτητών προς το τέλος του αγώνα και πρέπει να μάθουμε από αυτό" ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντουράν, για να προσθέσει: "Είναι προφανές ότι δεν έχουμε κερδίσει το ίδιο επίπεδο σεβασμού με την Ρεάλ. Η ελπίδα μου είναι ότι θα το αλλάξουμε αυτό στο επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι δεν παίζουμε απλώς κόντρα στην Ρεάλ, βρισκόμαστε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος".

Η συνέχεια, πάντως, ήταν… ακόμα καλύτερη. "Ένας από τους παίκτες-κλειδιά μας, ο Άντε Τόμιτς, χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, όταν ήταν ξεκάθαρο ότι του είχε γίνει φάουλ νωρίτερα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν έχουμε πάρει τον σεβασμό που έχει η Ρεάλ. Με εκνευρίζει το γεγονός ότι ενώ ο Τόμιτς έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι ο Ταβάρες έχει μηδέν φάουλ σε 80 λεπτά", σχολίασε ο προπονητής της Μπανταλόνα.