Skip to main content

Μπάρτσα: Βέστερμαν και στο βάθος... Χεζόνια για αντί - Ερτέλ, που πάει Φενέρ

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της Ισπανικής ιστοσελίδας Encestando, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να χωρίσει τους δρόμους της με τον Τόμας Ερτέλ σύντομα, ο οποίος οδεύει προς Φενέρμπαχτσε, με τον Λέο Βέστερμαν να είναι η πρώτη επιλογή για τους μπλαουγκράνα, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Μάριο Χεζόνια.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σαρούνας Γιασκεβίτσιους σύμφωνα με το Ισπανικό δημοσιεύμα επιθυμει τον Λέο Βέστερμαν από την Φενέρμπαχτσε στην Μπαρτσελόνα, με τον Τόμας Ερτέλ όπως όλα δείχνουν να αναμένεται να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο.

Ο Ερτέλ δεν αγωνίστηκε στο ματς των μπλαουγκράνα με την Μπανταλόνα και ο λόγος δεν είναι κάποιος τραυματισμός, αλλά  η επιθυμία του εδώ και εβδομάδες να αποχωρήσει από την Καταλανική ομάδα, αφού η σχέση του με τον κόουτς Σάρας  από τυπικές... έχουν χειροτερεύσει τελείως, αναφέροντας σε δηλώσεις του πρόσφατα ότι: "Με τον Ερτέλ αναζητούμε μια καλή λύση για όλους και σε λίγες μέρες θα γίνει γνωστή σε όλους". 

Σε λίγες μέρες επίσης θα ανοίξει το ¨παράθυρο" των μεταγραφών για ομάδες της Euroleague, οπότε οι Ερτέλ και Βέστερμαν θα μπορούν να συμμετάσχουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πέρα από τον Βέστερμαν, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα σκέφτεται και τον Μάριο Χεζόνια ως εναλλακτική λύση, ο οποίος είναι ελεύθερος και προπονείται στους μπλαουγκράνα. Αν δεν βρει κάποιο συμβόλαιο της τελευταίας στιγμής στο NBA, τότε είναι πιθανή η επιστροφή του στην Ευρώπη.