Skip to main content

Γκασόλ: «Ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»

Ο Πάου Γκασόλ πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στην τεράστια τροπαιοθήκη του, αυτόν του πρωταθλητή Ισπανίας, με τον σέντερ της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως ίσως το ματς με την Ρεάλ να ήταν το τελευταίο της καριέρας του, αφήνοντας, πάντως, ένα παράθυρο ανοικτό για να συνεχίσει και την νέα σεζόν.

"Σκεφτόμουν αρκετά ότι ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ειδικά στην φάση της καριέρας μου που βρίσκομαι, όπου έχω περάσει πολλούς τραυματισμούς και έχω διαψεύσει τα προγνωστικά" δήλωσε αρχικά ο Γκασόλ, για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια:

"Θα δούμε τι θα γίνει. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ και να σκεφτώ το μέλλον μου. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε αυτό το επίπεδο σε αυτή την φάση της καριέρας μου, στα 41 μου χρόνια, ενώ πριν λίγους μήνες έγινα πατέρας".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, έχοντας ήδη μιλήσει με τον Ομοσπονδιακό εκλέκτορα, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Γκασόλ τόνισε:

"Αυτές τις ημέρες πρέπει να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, επειδή το αξίζει και μετά θα σκεφτώ την εθνική. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον".