Skip to main content

Γιούλ - «Κόκκινο πανί» για τον τύπο της Καταλονίας

Ο Σέρχιο Γιουλ εξελίσσεται σε ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον τύπο της Καταλονίας, ο οποίος του ασκεί δριμεία κριτική για τον τρόπο που μιλούσε στους διαιτητές στο clasico του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Σέρχιο Γιουλ μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους Μαδριλένους, ωστόσο παραμένει μισητός από τους Καταλανούς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει με τον τοπικό τύπο, ο οποίος σπεύδει -με κάθε αφορμή- να τον κατακρίνει την στάση, τόσο για τη συμπεριφορά όσο και για τον τρόπο του όταν αγωνίζεται απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

 

Τη φετινή σεζόν, η πρώτη αφορμή δόθηκε στο clasico της EuroLeague (στις 10 Δεκεμβρίου 2021), όταν η κάμερα τον "έπιασε" να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο προς τους οργανωμένους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

 

Στη διάρκεια του clasico της Liga Endesa, το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, δόθηκε ακόμη μία. Όχι βέβαια τόσο "ισχυρή" όσο αυτή που προηγήθηκε. Βλέπετε, ο φωτογραφικός φακός  τον συνέλαβε την ώρα που μιλούσε στους διαιτητές, με όχι και τόσο... ευγενικό τρόπο είναι η αλήθεια.

"Είστε αξιοθρήνητοι" φώναξε μεταξύ άλλων, με το στιγμιότυπο να καταγράφεται από την τηλεοπτική κάλυψη και πολύ γρήγορα να διαμοιράζεται μέσω των social media, από τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Από κοντά κι ο Τύπος της Καταλονίας, που δεν έχασε βέβαια την ευκαιρία να αναπαράγει το σχετικό στιγμιότυπο...