Skip to main content

Κάλεφ/Κράμο-ΤΣΣΚΑ 67-56: Τρίτη σερί ήττα για την "ομάδα του στρατού"

Η Κάλεφ Κράμο υπερασπίστηκε την έδρα της και νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 67-56, με αποτέλεσμα να ανεβάσει το ρεκόρ της στο 2-3, ενώ η "ομάδα του στρατού" έπεσαν στο 4-1 παραμένοντας στις πρώτες θέσεις, αλλά δέχθηκε την τρίτη σερί ήττα μετά από εκείνες από Βιλερμπάν και Μονακό.

Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ στα πρώτα λεπτά, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά την Κάλεφ Κράμο να είναι μπροστά με τρεις πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (17-14). Η ομάδα από την Εσθονία ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο δεκάλεπτο και προηγήθηκε με οχτώ πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (38-30).

Το σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και με ένα επί μέρους σκορ 7-10, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέντε πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (45-40). Στην τέταρτη περίοδο, η Κάλεφ/Κράμο είχε τον πρώτο λόγο και παρά την πίεση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατάφερε να νικήσει εντός έδρας με 67-56.

Από την Κάλεφ Κράμο διακρίθηκαν οι Νούργκερ (9ρ.) και Λιούις με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεχώρισαν οι Λούντμπεργκ και Χάκετ με έντεκα και δέκα πόντους.

Δεκάλεπτα: 17-14, 38-30, 45-40, 67-56

Δείτε το σχετικό βίντεο: