Skip to main content

Ο Γουεμπανιάμα κατηγόρησε την FIBA ότι δημοσίευσε ψεύτικη συνέντευξή του και εκείνη ζήτησε συγνώμη

Ο άσος της Εθνικής Γαλλίας και ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Νο.1 του NBA Draft 2023, Βίκτορ Γουεμπανιάμα υποστήριξε ότι ποτέ δεν έδωσε την συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με την FIBA να δρα άμεσα και να ζητάει συγνώμη.

Ο άσος της Εθνικής Γαλλίας, Βίκτορ Γουεμπανιάμα ανέφερε με ιστορία στο Instagram ότι είναι ψεύτικη η συνέντευξη που αναφέρεται στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ότι έχει δώσει, λέγοντας σχετικά ότι: "Τέσσερις ημέρες πριν, η FIBA δημοσίευσε μία ΨΕΥΤΙΚΗ συνέντευξή μου. Τι στο καλό;".

 Η FIBA αντέδρασε άμεσα, απολογήθηκε στον παίκτη των τρικολόρ, απέλυσε τον δημοσιογράφο που έκανε την σχετική συνέντευξη και ανέφερε για το θέμα ότι: "Ένα άρθρο με μία υποτιθέμενη συνέντευξη με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της FIBA. Μετά από αμφιβολίες του αθλητή σχετικές με αυτή τη συνέντευξη, η οποία παραχωρήθηκε στη FIBA από έναν Γάλλο συνεργάτη, η εγκυρότητά της δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί. Η FIBA απέσυρε το άρθρο χωρίς καθυστέρηση και όλα τα σχετικά social posts, ενώ τερμάτισε τη συνεργασία της με τον συγκεκριμένο freelance ρεπόρτερ. Η FIBA απολογείται στον Βικτόρ και στη Γαλλία και εύχεται τα καλύτερα στους επερχόμενους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Δείτε την σχετική ανάρτηση του παίκτη της Εθνικής Γαλλίας, Βίκτορ Γουεμπανιάμα:

δ

Δείτε την σχετική ανάρτηση της FIBA:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.