Skip to main content

Σκαριόλο: «Πρέπει να επιτύχουμε το συντομότερο δυνατό σταθερότητα»

Ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, μίλησε μετά την νίκη της ρόχα επί της Εθνικής Ιαπωνίας με 88-77, υπογραμμίζοντας ότι επιθυμεί από την ομάδα του να βρει μια σταθερότητα.

Ο κόουτς Σέρτζιο Σκαριόλο σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα μπήκε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Ιαπωνία πολύ εκνευρισμένος και ανέφερε ότι: "Πρέπει να σεβαστούμε τους παίκτες μας. Χρειάστηκαν 25 λεπτά από το τέλος του παιχνιδιού μέχρι να βάλουν τα πόδια τους στον πάγο. Αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Τα πόδια των παικτών είναι κουρασμένα. Πρέπει να αντιμετωπίζονται οι παίκτες με σεβασμό, τα πρωτόκολλα πρέπει να αλλάξουν. Όλοι γύρω τους βρίσκονται εδώ για τους παίκτες. Και πρέπει να προσέχουμε την υγεία τους, γιατί επαναλαμβάνω, είναι πολύ επικίνδυνο".

Ο κόουτς Σκαριόλο συνέχισε λέγοντας ότι: "Όταν έχω να πω, το είπα ήδη. Επίσης προσθέτω σχετικά με το παιχνίδι, ότι το πόδι μας στο γκάζι πήγαινε πάνω-κάτω, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο στο παιχνίδι. Είχαμε επίσης κάποιες καλές στιγμές, που ήμασταν σε θέση να επιταχύνουμε. Πρέπει να επιτύχουμε το συντομότερο δυνατό σταθερότητα και μια γραμμή απόδοσης που είναι πιο συνεχής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.