Skip to main content

Μπάγερν Μ.: Ο Τρινκιέρι έστειλε στα αποδυτήρια τον Ρούνταν (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Μπάμπεργκ, όπως δείχνει το τελικό 84-70, όμως την παράσταση έκλεψε ο Αντρέα Τρινκιέρι και η κίνηση του Ιταλού προπονητή των Βαυαρών, να στείλει στα αποδυτήρια τον Ματέι Ρούνταν.

Μάλιστα, αμέσως μετά το φινάλε του ματς, ο Ιταλός προπονητής εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έστειλε τον 19χρονο Κροάτη για… πρόωρο ντους.

«Την επόμενη φορά, θα τον στείλω κατευθείαν στον δρόμο! Οι νεαροί παίκτες χρειάζονται καθοδήγηση, ακόμα και αν είναι σκληρή, μερικές φορές, όμως η αλήθεια είναι πως στα 25 χρόνια καριέρας μου, δεν έχω δει κανέναν νεαρό παίκτη να επιτυγχάνει χωρίς να κοπιάσει. Ο Ματέι είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του, όμως αμφιβάλλω αν γνωρίζει το πώς θα γίνει επαγγελματίας.  Μπαίνει στο παρκέ με τουπέ… Σακίλ Ο’ Νιλ, λες και έχει ήδη κερδίσει πέντε δακτυλίδια του ΝΒΑ και δεν καταλαβαίνει πως πρέπει να μάχεται για κάθε κατοχή της μπάλας. Την επόμενη φορά δεν θα τον στείλω στα αποδυτήρια, αλλά απευθείας στον σταθμό του τρένου!», ήταν τα σκληρά λόγια του προπονητή της Μπάγερν.