Skip to main content

Eurobasket Women: Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Βοσνίας η Τζόουνς (pic)

 Η άσος των Κονέκτικατ Σαν, Ζόνγκουελ Τζόουνς, η οποία υπενθυμίζουμε ότι απάντησε ερώτηση του superbasket.gr αποκλειστικά στις 29/5, αποχώρησε από τις ΗΠΑ και το WNBA για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Βοζνίας Ερζεγοβίνης για το Eurobasket Women 2021.

 Η Ζόνγκουελ Τζόουνς των Σαν ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Βοζνίας Ερζεγοβίνης για το Eurobasket Women 2021 την Δευτέρα (7/6). Η ομάδα γύρισε από την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα, οπού εκεί ηττήθηκε και στα δύο φιλικά από την γηπεδούχο, η οποία αποτελεί αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του Eurobasket, με 69-54 το Σάββατο (5/6) και 99-91 στην παράταση την Κυριακή (6/6). Η ομάδα από την Βοσνία θα κάνει ένα διάλλειμα στο Σαράγεβο και μετά θα μεταβεί στην Τούζλα, για να συνεχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα. 

 Η Τζόουνς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της χώρας ότι: "Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι ξανά στην Εθνική ομάδα Φυσικά, είμαι πολύ χαρούμενη και εξαιτίας της εμφάνισης στο EuroBasket, γνωρίζω ότι η Βοσνία Ερζεγοβίνη δεν ήταν στην διοργάνωση για πολύ καιρό. Περιμένω ότι θα ενσωματωθώ γρήγορο στην ομάδα και μαζί θα πετύχουμε νίκες στα επόμενα ματς".